fbpx

Quote
OID

Vacature: Campaign manager

Ervaring in recruitment en/of marketing en ook nog eens op zoek naar een leuke baan als fulltime Campaign Manager? Ja? Begin maar met lezen dan!

Over ons

Om maar gelijk met een cliché-deur in huis te vallen: TheRecruitBoosters is een jonge, enthousiaste start-up gevestigd aan de Herengracht in Amsterdam. Net als alle jonge bedrijven zijn we harde werkers, maar een klein lolletje op z’n tijd is zeker niet mis.

Sinds een jaartje of twee helpen wij organisaties in de recruitmentsector bij het vinden en benaderen van opdrachtgevers en kandidaten via LinkedIn. Hoe we dat precies doen? Nou, simpel gezegd dat gaat als volgt:

1. We bepalen samen met de klant welke mensen op LinkedIn we allemaal gaan benaderen.
2. We maken de teksten waarmee we al deze interessante mensen gaan benaderen.
3. We plaatsen de LinkedIn-profielen van deze mensen en de teksten in onze ‘geheime’ software.
4. Vanuit het LinkedIn-profiel van onze klant benaderen we 1000 mensen per maand via LinkedIn. Met als doel een afspraak te realiseren voor onze klant met de betreffende persoon.
5. We analyseren de campagnes met onze data om het optimale resultaat te behalen.

In de afgelopen twee jaar is gebleken dat dit (gelukkig) heel veel mooie resultaten oplevert voor onze klanten. Dit zorgt er ook voor dat we er steeds meer klanten bij krijgen… En daarom zijn we dus op zoek naar jou. Onze nieuwe Campaign Manager.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als Campaign Manager draag jij de verantwoordelijkheid voor de kern van onze organisatie: de campagnes van onze klanten. Daar komen verschillende taken bij kijken, waarvan dit de hoofdzakelijke zijn:

– Onboarding (video)calls met de klant om de doelgroep en teksten te bepalen.
– Het maken van de doelgroepen en teksten voor de klanten.
– Het bouwen van de campagne en het plaatsen van de doelgroep en teksten in onze software (geen zorgen, leggen we je allemaal uit).
– Het analyseren van de campagnes aan de hand van de data die er binnen komt.
– Het rapporteren van deze analyse aan ons, je geliefde collega’s, en aan de klant.

Maarrrr aangezien we een start-up zijn, zijn er natuurlijk ook andere zaken waarmee we je agenda gaan bombarderen. Daarom ook nog even een mooi lijstje met bijzaken die we voor jou in gedachte hebben:

– Onze marketing afdeling ondersteunen. Denk aan blogs, LinkedIn content, website optimalisatie, nieuwe ads etc. etc. etc.
– Onderzoeken wat er beter kan op het gebied van campagnes.
– Onderzoeken naar welke branches en gebieden we eventueel kunnen uitbreiden. Wie weet hobbelen we dankzij jou binnenkort de landsgrenzen over.

Over jou:

In de ideale situatie ben/heb jij:

– Fulltime beschikbaar.
– 1-4 jaar relevante werkervaring in marketing en/of recruitment.
– Al de nodige knowhow van ons geliefde platform LinkedIn.
– Een (aantoonbaar) goed gevoel voor schrijven.
– Een bijna ziekelijke drang om nauwkeurig te werken.
– Natuurlijk communicatief sterk; in de gesprekken met onze klanten ben jij het gezicht en het stemgeluid van onze organisatie!
– Een echte aanpakker, verbinder, organisator, communicator, doorzetter en al die andere dooddoeners!

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden bespreken we wanneer we bij elkaar aan tafel zitten. Maar wij snappen natuurlijk ook; werken doe je niet (alleen) voor de lol, daar hoort natuurlijk ook een mooi salaris bij met goede randvoorwaarden.

En? Enthousiast?

Mooi zo! Als jij denkt dat TheRecruitBoosters en deze functie goed bij jou passen, dan zijn wij heel benieuwd naar jou! Stuur je cv en motivatie naar nick@therecruitboosters.com, dan laten wij zo snel mogelijk wat van ons horen! Thanks!

Ook intressant

Een boost nodig?

We leren jou en je organisatie graag beter kennen. Plan direct een gesprek in met een van onze Boosters, dan bekijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Adres