fbpx

Wie zijn wij?

luc van poll

founder & owner

Toine boelens

partner

nick van muiswinkel

Content & campaign manager

Waar staan wij voor?

TheRecruitBoosters. heeft twee overtuigingen: 1. de kracht van LinkedIn als social selling platform, en 2. het automatiseren van werkprocessen. Door deze overtuigingen te combineren willen wij alle recruitment organisaties in Nederland ondersteunen bij het vinden en benaderen van zowel nieuwe opdrachtgevers, als nieuwe kandidaten. En zo willen we een brug slaan tussen de offline en online wereld van recruitment. 

Wij doen dit voor alle organisaties die bereid zijn te investeren in een slimmer, sneller en efficiënter werkproces. Hierbij maakt het ons niet uit of je al bekend bent met LinkedIn en automatiseren, of dat je juist deze wereld beter wilt leren kennen. Zolang je maar durft te groeien met jouw organisatie.

Wil jij ook de potentie van automatic LinkedIn lead generation ontdekken?

LinkedIn kent alleen al in Nederland meer dan 7 miljoen gebruikers. Daarnaast is het als zakelijk platform perfect geschikt voor lead generatie. Deze combinatie maakt LinkedIn tot het ideale middel om opdrachtgevers en kandidaten te vinden én te binden. Benieuwd hoe we dat voor jou kunnen doen? 

Luc van Poll
Founder