fbpx
Wij helpen jou en je organisatie

Aan .


Wat we voor jou doen

TheRecruitBoosters doet precies wat onze naam al verklapt: jouw organisatie een boost geven. Dit doen we door LinkedIn – het perfecte platform voor de wondere wereld van recruitment – in te zetten voor het bereiken van nieuwe opdrachtgevers én kandidaten. Dat begint met het in kaart brengen van je doelgroep, en eindigt met een goed gevuld ATS-systeem. Vol met warme leads en kandidaten die klaar staan om met jou het gesprek aan te gaan. En zo maken we LinkedIn onderdeel van jouw bedrijfsstrategie. Meer leads, meer kandidaten. Minder moeite.

Testimonials

Peter van Buren
Peter van BurenManaging Director Vecom Group
Lees verder
“Vecom is altijd op zoek naar vernieuwing, ook voor recruitment. Dan kom je automatisch uit bij TheRecruitBoosters. Zij zijn vernieuwers pur sang en passen perfect in de tijdsgeest.”
Janneke van Loon
Janneke van Loon Corporate Recruiter Acknowledge
Lees verder
“Luc denkt altijd met ons mee en wilt echt samen met de klant de successen behalen.”
Bas Berendsen
Bas Berendsen Commercieel Directeur Fight Cancer
Lees verder
“De mannen hebben ons lekker brutaal benaderd om samen iets moois te doen. Door hun inzet hebben we veel projectmanagers kunnen vinden voor onze acties. Het enthousiasme van Luc werkt daarbij aanstekelijk.”
Previous
Next

Wil jij ook de potentie van automatic LinkedIn lead generation ontdekken?

LinkedIn kent alleen al in Nederland meer dan 7 miljoen gebruikers. Daarnaast is het als zakelijk platform perfect geschikt voor lead generatie. Deze combinatie maakt LinkedIn tot het ideale middel om opdrachtgevers en kandidaten te vinden én te binden. Benieuwd hoe we dat voor jou kunnen doen? 

Luc van Poll
Founder