fbpx

de 5 stappen naar succes

We geven jou graag een zo goed mogelijk beeld van onze werkwijze. Daarom leggen wij hier in 5 stappen aan je uit hoe je meer opdrachtgevers en kandidaten kan benaderen.

Jij vertelt naar welke opdrachtgevers of kandidaten jouw organisatie op zoek is. Aan de hand van deze info maken wij een analyse en bepalen we gezamenlijk de doelgroep van de campagne. 

In goed overleg maakt onze copywriter de berichten waarmee we jouw doelgroep gaan benaderen. De tone-of-voice van jouw organisatie staat hierbij centraal en via A/B-testen optimaliseren we de campagne. Met onze software geven we de berichten een persoonlijke touch. 

Onze unieke software gaat voor je aan de slag. Zo benader jij automatisch 50-75 potentiële opdrachtgevers of kandidaten per dag vanuit je eigen LinkedIn-profiel.

We plaatsen de opdrachtgevers of kandidaten die onze berichten interessant vinden automatisch en direct in jouw CRM. Nu is het aan jou om deze mensen in te plannen voor een gesprek. 

Onze software houdt nauwkeurig bij wat de resultaten van de campagne zijn. Hiermee optimaliseren we de campagne waar nodig, en na afloop heb jij een perfect inzicht in je Return on Investment!

Wil jij ook de potentie van automatic LinkedIn lead generation ontdekken?

LinkedIn kent alleen al in Nederland meer dan 7 miljoen gebruikers. Daarnaast is het als zakelijk platform perfect geschikt voor lead generatie. Deze combinatie maakt LinkedIn tot het ideale middel om opdrachtgevers en kandidaten te vinden én te binden. Benieuwd hoe we dat voor jou kunnen doen? 

Luc van Poll
Founder