fbpx
Onze klanten

JOBBIRD.COM

Onze allereerste klant Jobbird! In samenwerking met hun Director of Sales Europe hebben wij de strategie doorgenomen en vastgesteld. Drie van onze consultants hebben daarbij geholpen. Het opstarten van het team en het binnenhalen van klanten was ons doel en dat hebben wij gerealiseerd.

YOUNG CAPITAL DUITSLAND

Met trots hebben wij sinds kort de eerste internationale stap gezet: Young Capital DE. Met onze Lead Generation Software helpen wij om de nieuwe Duitse markt aan te boren.

LOVE COFFEE BEANS

Love Coffee Beans is een start-up in Amsterdam. Zij hebben ons gevraagd om te helpen bij het opzetten van hun sales structuur en margin checks. Daarnaast zijn wij betrokken bij het continue aanbrengen van new business.

BOOKDINNERS

In 2018 hebben wij de eerste salescampagne voor Bookdinners gelanceerd. Een nieuw sociaal boekingsplatform voor restaurants in Nederland. Onze consultants hebben fulltime de markt benaderd om te zorgen dat meer en meer restaurants zich aan zouden sluiten.

FLINC

Na het lanceren van onze nieuwe software voor lead generation was Flinc de eerste die de software in gebruik nam. Binnen vier weken na de start waren de eerste nieuwe klanten al een feit en wij gaan nog steeds door met het aanbrengen van leads.

ZYNC

De oprichters van Flinc hebben ons voorgesteld aan Zync. Met het succes van Flinc in ons achterhoofd zijn wij snel aan de slag gegaan voor Zync. De resultaten waren net als bij Flinc; geweldig. Nog steeds zijn zij onze partner als het gaat om het gebruik van de Lead Generation Software.

FINDHWERE

Weer een grote naam die wij mochten toevoegen aan ons portfolio. Findwhere benaderde ons voor onze expertise op het gebied van Sales via Linkedin. We zijn net gestart met hun campagne en zijn trots dat we weer een mooie naam mogen toevoegen aan ons portfolio.

TRYLIKES

Wat zijn wij trots dat we TryLikes binnen hebben kunnen halen als klant. Het enthousiasme en de ambitie van TryLikes maken dit tot een van onze allerleukste klanten.

WOM (WIJ ONTWIKKELEN MENSEN)

Tekst volgt.

Wil jij ook de potentie van automatic LinkedIn lead generation ontdekken?

LinkedIn kent alleen al in Nederland meer dan 7 miljoen gebruikers. Daarnaast is het als zakelijk platform perfect geschikt voor lead generatie. Deze combinatie maakt LinkedIn tot het ideale middel om opdrachtgevers en kandidaten te vinden én te binden. Benieuwd hoe we dat voor jou kunnen doen? 

Luc van Poll
Founder