Een
boost
in 6
stappen.

Zo werkt het

De HR-teams van start-ups, scale-ups en andere snelgroeiende bedrijven staan allemaal voor dezelfde uitdaging: zo snel mogelijk zo veel mogelijk hires regelen. Van kwaliteit.  

Deze uitdaging kan bijvoorbeeld worden opgelost met externe recruitment bureaus, de bekende marketingtools of freelancers. Maar nu is er een efficiënt, schaalbaar en vooral goedkoper alternatief. Hieronder leggen we in 6 stappen aan je uit hoe we jouw recruitment strategie een boost geven.

1.

PRE-BOOST: WAT IS JE DOELGROEP?

Waarschijnlijk weet je al dat LinkedIn de ideale plek is om nieuwe werknemers te vinden. Via verschillende filters zoals functietitel, afstudeerjaar, studie en vele anderen kunnen wij een doelgroep voor je samenstellen. Deze doelgroep bestaat uitsluitend uit kandidaten die in aanmerking komen voor (een van) jouw vacatures. 

2.

PRE-BOOST: HOE GAAN WIJ HEN BENADEREN?

LinkedIn is niet alleen essentieel om jouw potentiële nieuwe werknemers te vinden, maar ook om ze te benaderen. LinkedIn biedt namelijk de ultieme mogelijkheid om al die interessante kandidaten met persoonlijke berichten te benaderen. Onze copywriters nemen deze zorg voor je uit handen. Hierbij baseren zij zich op eigen data van eerdere campagnes, gecombineerd met de tone-of-voice van jouw organisatie.

3.

PRE-BOOST: BENADEREN VANUIT JE EIGEN LINKEDIN-PROFIEL

Door je LinkedIn-profiel te koppelen aan onze software benaderen we jouw doelgroep niet alleen met persoonlijke berichten, maar dus vanuit jouw eigen LinkedIn-profiel.  Zo leer jij die potentiële nieuwe werknemer meteen kennen. En andersom. Hierdoor weet je nog beter of deze kandidaat écht bij je organisatie past.

4.

PRE-BOOST: WE KOPPELEN JE CRM/ATS-SYSTEEM AAN ONZE SOFTWARE

Hierdoor worden alle kandidaten meteen in jouw eigen vertrouwde CRM- of ATS-systeem geplaatst. Zo kun je direct tot actie overgaan en handelingen aan iedere kandidaat koppelen. 

5.

READY TO LAUNCH: START THE BOOST

De campagne is van start. Door onze eerder genoemde software kunnen we dagelijks tot wel 25 kandidaten per dag benaderen. Of beter gezegd: 500 per maand. Nu is het aan jou om alle mensen die een positieve reactie geven in te plannen voor een gesprek. Door deze volumes heb je bij iedere ‘hire’ een stijle leercurve. 

6.

AFTER-BOOST: DATA RAPPORTAGES EN CONSULTANCY CALLS

Na jouw lancering blijven we intens samenwerken. In onze consultancy calls bekijken we samen de data en de resultaten van de campagne. Met deze informatie verbeteren we de campagne waar nodig, zodat we de hires regelen waarnaar jouw organisatie op zoek is. 

Een boost nodig?

We leren jou en je organisatie graag beter kennen. Plan direct een gesprek in met een van onze Boosters, dan bekijken we samen hoe we jou kunnen lanceren.

X

“Het inzetten van TheRecruitBoosters bleek vrijwel direct ontzettend effectief te zijn.”

Case studies

Ik zou hier een kleine intro maken over wat jullie te bieden hebben. Tekst die aansluit op de keuze die ze hieronder kunnen maken over wat ze willen.

“Zonder moeite kreeg ik in korte tijd ongekend veel goeie kandidaten binnen”

“Zonder moeite kreeg ik in korte tijd ongekend veel goeie kandidaten binnen”

“Zonder moeite kreeg ik in korte tijd ongekend veel goeie kandidaten binnen”