Een
boost
in 6
stappen.

Zo werkt het

De geschikte kandidaat vinden is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Zelfs voor recruitmentbureaus. 

Om deze recruitmentbureaus te ondersteunen bij de zoektocht naar kandidaten, heeft TheRecruitBoosters een efficiënte en duurzame strategie ontwikkeld. Hieronder leggen we in 6 stappen uit hoe het werkt.

1.

PRE-BOOST: WAT IS JE DOELGROEP?

Als recruitmentbureau weet je waarschijnlijk als geen ander dat LinkedIn de ideale plek is om nieuwe kandidaten te vinden. Via verschillende filters zoals functietitel, afstudeerjaar, studie en vele andere filters kunnen wij een doelgroep voor je samenstellen. Deze doelgroep bestaat uitsluitend uit kandidaten die in aanmerking komen voor (een van) jouw vacatures. 

2.

PRE-BOOST: HOE GAAN WIJ HEN BENADEREN?

Naast het vinden van kandidaten, biedt LinkedIn ook de ultieme mogelijkheid om al deze kandidaten met persoonlijke berichten te benaderen. Maar hoe? Onze copywriters nemen deze zorg graag voor je uit handen. Hierbij baseren zij zich op de data van eerdere berichten die we hebben gebruikt, gecombineerd met de unieke tone-of-voice van jouw organisatie.

3.

PRE-BOOST: BENADEREN VANUIT JE EIGEN LINKEDIN-PROFIEL

Door je LinkedIn-profiel te koppelen aan onze software benaderen we jouw doelgroep niet alleen met persoonlijke berichten, maar dus vanuit jouw eigen LinkedIn-profiel. Zo leer jij die kandidaat meteen beter kennen. 

4.

PRE-BOOST: WE KOPPELEN JE CRM/ATS-SYSTEEM AAN ONZE SOFTWARE

Hierdoor worden alle kandidaten meteen in jouw eigen vertrouwde CRM- of ATS-systeem geplaatst. Zo kun je direct tot actie overgaan en handelingen aan iedere kandidaat koppelen.

5.

READY TO LAUNCH: START THE BOOST

De campagne is van start. Door onze eerder genoemde software kunnen we dagelijks tot wel 25 kandidaten per dag benaderen. Of beter gezegd: 500 per maand. Nu is het aan jou om alle mensen die een positieve reactie geven in te plannen voor een gesprek. 

6.

AFTER-BOOST: DATA RAPPORTAGES EN CONSULTANCY CALLS

Na jouw lancering blijven we intens samenwerken. In onze consultancy calls bekijken we samen de data en de resultaten van de campagne. Met deze informatie verbeteren we de campagne waar nodig, zodat we de kandidaten vinden waarnaar je op zoek bent.

EEN BOOST NODIG?

We leren jou en je organisatie graag beter kennen. Plan direct een gesprek in met een van onze Boosters, dan bekijken we samen hoe we je gaan lanceren.

Case studies

Ik zou hier een kleine intro maken over wat jullie te bieden hebben. Tekst die aansluit op de keuze die ze hieronder kunnen maken over wat ze willen.

“Zonder moeite kreeg ik in korte tijd ongekend veel goeie kandidaten binnen”

“Zonder moeite kreeg ik in korte tijd ongekend veel goeie kandidaten binnen”

“Zonder moeite kreeg ik in korte tijd ongekend veel goeie kandidaten binnen”