fbpx

TheRecruitBoosters

In 5 stappen naar meer kandidaten.

1000 potentiële Kandidaten per maand benaderen

Iedere organisatie kan 1000 potentiële kandidaten per maand benaderen, ook de jouwe. Hoe? Automatic LinkedIn Lead Generation! De functionaliteiten van LinkedIn zorgen er namelijk voor dat we jouw potentiële kandidaten makkelijk kunnen vinden én geautomatiseerd kunnen benaderen. Hier hoef je geen LinkedIn-expert voor te zijn, verre van zelfs. Hieronder leggen we in 5 simpele stappen uit hoe we samen jouw openstaande vacatures gaan invullen:

  • 1. Aan de hand van een formulier bepalen we je doelgroep.

Om je doelgroep te bepalen moeten we eerst weten welke personen bij welke organisaties voor jou interessant zijn. Door dit formulier in te vullen kunnen wij een groep met potentiële kandidaten op LinkedIn voor je selecteren. Benieuwd welke LinkedIn-profielen daarin naar voren komen? Voel je vrij om alvast het formulier in te vullen!

  • 2. Het bepalen van de teksten waarmee we de kandidaten benaderen.

De doelgroep gaan we met drie verschillende teksten benaderen via LinkedIn. Eerst een connectie verzoek, dan een follow-up om een afspraak te realiseren, en indien nodig een follow-up 2 om de persoon nog eens te herinneren aan je bericht. Aan de hand van dit formulier bepalen we de teksten voor jouw campagne. 

  • 3. De campagne staat klaar: per maand benader je nu 1000 potentiële kandidaten

Na het bepalen van de doelgroep en de berichten gaan we nu de kandidaten benaderen vanuit jouw eigen LinkedIn-profiel. Via onze eigen software kunnen we 50 mensen per dag benaderen; ook wel 1000 mensen per maand. Zo benader jij simpel en snel meer kandidaten dan ooit. Zonder ook maar iets te hoeven doen. 

  • 4. De geïnteresseerden plaatsen we direct in je CRM.

De potentiële kandidaten die onze berichten interessant vinden en een afspraak met je willen om een samenwerking te bespreken, plaatsen we direct in jouw eigen CRM. Hoef jij je daar geen zorgen over te maken.

  • 5. Een duidelijk inzicht in je ROI.

Onze software houdt nauwkeurig bij wat de resultaten van de campagne zijn. Deze resultaten bespreken we iedere 2 weken met onze consultancy calls. Zo optimaliseren we de campagne waar nodig, en na afloop heb jij een perfect inzicht in je Return on Investment! 

wil je meer te weten komen over ons?

Ben je benieuwd wie wij zijn en wat onze service precies kost? Plan een vrijblijvende telefonische kennismaking in om een eventuele samenwerking te onderzoeken.

Wil jij ook de potentie van automatic LinkedIn lead generation ontdekken?

LinkedIn kent alleen al in Nederland meer dan 7 miljoen gebruikers. Daarnaast is het als zakelijk platform perfect geschikt voor lead generatie. Deze combinatie maakt LinkedIn tot het ideale middel om opdrachtgevers en kandidaten te vinden én te binden. Benieuwd hoe we dat voor jou kunnen doen? 

Luc van Poll
Founder