fbpx

Een
boost
in 6
stappen.

Zo werkt het

Of het nu gaat om werknemers, kandidaten of opdrachtgevers; je kunt ze allemaal vinden op LinkedIn. Wij helpen jou via de volgende 6 stappen:

1.

PRE-BOOST: WAT IS JE DOELGROEP?

Op basis van alles wat iemand invult op LinkedIn, kunnen wij een doelgroep voor je samenstellen. Denk aan branche, locatie, functietitel, jaren ervaring, opleiding en nog veel meer. Dit kunnen wij voor werknemers en kandidaten, maar ook voor opdrachtgevers. Die zitten namelijk ook gewoon op LinkedIn.

2.

PRE-BOOST: HOE GAAN WIJ HEN BENADEREN?

LinkedIn biedt de ultieme mogelijkheid om al die interessante mensen met persoonlijke berichten te benaderen. Onze copywriters nemen deze zorg voor je uit handen. Hierbij baseren zij zich op data van eerdere berichten die we hebben gebruikt, gecombineerd met de tone-of-voice van jouw organisatie.

3.

PRE-BOOST: BENADEREN VANUIT JE EIGEN LINKEDIN-PROFIEL

We koppelen jouw LinkedIn-profiel aan onze software. Het mooie hiervan is dat we zo niet alleen jouw doelgroep met persoonlijke berichten kunnen benaderen, maar dit ook nog eens doen vanuit jouw eigen LinkedIn-profiel. Leert jouw doelgroep je meteen beter kennen.

4.

PRE-BOOST: WE KOPPELEN JE CRM/ATS-SYSTEEM AAN ONZE SOFTWARE

Hierdoor plaatsen we alle potentiële opdrachtgevers, kandidaten of werknemers die jouw connectieverzoek accepteren, direct in jouw eigen vertrouwde CRM- of ATS-systeem. Zo kun je direct tot actie overgaan.

5.

READY TO LAUNCH: START THE BOOST

De campagne is van start. Je benadert nu dagelijks tot wel 50 (!!) mensen uit jouw doelgroep. Of beter gezegd: 1000 per maand… Nu is het aan jou om alle mensen die een positieve reactie geven in te plannen voor een gesprek!

6.

AFTER-BOOST: DATA RAPPORTAGES EN CONSULTANCY CALLS

Na jouw lancering laten we je zeker niet aan je lot over. In onze wekelijkse consultancy calls bekijken we samen de data van de campagne. Met deze informatie verbeteren we de campagne waar nodig, zodat we samen tot het optimale resultaat komen.

Een boost nodig?

We leren jou en je organisatie graag beter kennen. Plan direct een gesprek in met een van onze Boosters, dan bekijken we samen hoe we jou kunnen lanceren.

Case studies

Ik zou hier een kleine intro maken over wat jullie te bieden hebben. Tekst die aansluit op de keuze die ze hieronder kunnen maken over wat ze willen.

“Zonder moeite kreeg ik in korte tijd ongekend veel goeie kandidaten binnen”

“Zonder moeite kreeg ik in korte tijd ongekend veel goeie kandidaten binnen”

“Zonder moeite kreeg ik in korte tijd ongekend veel goeie kandidaten binnen”

Adres