Een
boost
in 6
stappen.

Zo werkt het

TheRecruitBoosters is erop ingericht om jou zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Van het zoeken en benaderen van kandidaten, tot en met het plaatsen in je ATS-systeem. Alles zodat jij tijd hebt voor de leukere stappen in het kandidatenproces. 

1.

PRE-BOOST: WAT IS JE DOELGROEP?

Op basis van alles wat iemand invult op LinkedIn, kunnen wij een doelgroep voor je samenstellen. Denk aan branche, locatie, functietitel, jaren ervaring, opleiding en nog veel meer. 

2.

PRE-BOOST: HOE GAAN WIJ HEN BENADEREN?

LinkedIn biedt de ultieme mogelijkheid om alle interessante kandidaten met persoonlijke berichten te benaderen. Onze copywriters nemen deze zorg voor je uit handen. Hierbij baseren zij zich op data van eerdere berichten die we hebben gebruikt, gecombineerd met de tone-of-voice van jouw organisatie.

3.

PRE-BOOST: BENADEREN VANUIT JE EIGEN LINKEDIN-PROFIEL

We benaderen de doelgroep vanuit het LinkedIn-profiel van jou en je collega’s. Zo komen de kandidaten direct met jou in contact én vergroten we tegelijkertijd je netwerk. 

4.

PRE-BOOST: WE KOPPELEN JE CRM/ATS-SYSTEEM AAN ONZE SOFTWARE

Hierdoor plaatsen we alle kandidaten die jouw connectieverzoek accepteren, direct in jouw eigen vertrouwde CRM- of ATS-systeem. Zo kun je direct tot actie overgaan.

5.

READY TO LAUNCH: START THE BOOST

De campagne is van start. Je benadert nu dagelijks tot wel 20 (!!) mensen per aangesloten LinkedIn-profiel.  Nu is het aan jou om alle mensen die een positieve reactie geven in te plannen voor een gesprek.

6.

AFTER-BOOST: DATA RAPPORTAGES EN CONSULTANCY CALLS

Na jouw lancering laten we je zeker niet aan je lot over. In onze wekelijkse consultancy calls bekijken we samen de data van de campagne. Met deze informatie verbeteren we de campagne waar nodig, zodat we samen tot het optimale resultaat komen.

PLAN een gratis demo in met een van onze experts

In 15 minuten leggen we aan je uit wat we precies doen en hoe we jou kunnen helpen.

Onze experts

Luc
Jesse

Case studies

Ik zou hier een kleine intro maken over wat jullie te bieden hebben. Tekst die aansluit op de keuze die ze hieronder kunnen maken over wat ze willen.

“Zonder moeite kreeg ik in korte tijd ongekend veel goeie kandidaten binnen”

“Zonder moeite kreeg ik in korte tijd ongekend veel goeie kandidaten binnen”

“Zonder moeite kreeg ik in korte tijd ongekend veel goeie kandidaten binnen”