fbpx

onze unieke tool

LinkedIn is een platform met honderden miljoenen gebruikers; als kandidaten en opdrachtgevers ergens te vinden zijn, dan is het wel op LinkedIn. Alleen is op LinkedIn juist het zoeken naar jouw doelgroep en het leggen van contact een ontzettend tijdrovende klus. En dat is dus waar onze software jou en je organisatie bij helpt, door geautomatiseerd met persoonlijke berichten jouw doelgroep te benaderen. Zo maak jij gebruik van de enorme potentie van Automatic LinkedIn Lead Generation.

Naast de kandidaten en opdrachtgevers die wij  jou aanleveren, neemt ook de data in het ATS systeem toe. Gemiddeld leveren onze campagnes 250 interessante profielen per maand op.

Ons bereik is net zo groot als dat van LinkedIn: de gehele wereld. In elk land waar kandidaten te vinden zijn op LinkedIn, is het voor ons mogelijk om Automatic LinkedIn Lead Generation voor je in te zetten. Veel van onze klanten gebruiken ons ook over de grens omdat alle campagnes in de taal van het land kunnen worden ingesteld. Momenteel hebben wij campagnes in: US, UK, DE, BE, FR, ES, CH, AUS, & NL.

Onze uitgebreide rapportages kun je 24/7 inzien, waardoor het mogelijk is om een campagne tijdig bij te sturen. Maar daarnaast willen wij ook duidelijkheid creëren over de opbrengst van een campagne, en daarom geven we je een uitgebreid overzicht in je ROI. Elke campagne moet uiteindelijk meer opleveren dan dat er in geïnvesteerd is, toch?

Wil jij ook de potentie van automatic LinkedIn lead generation ontdekken?

LinkedIn kent alleen al in Nederland meer dan 7 miljoen gebruikers. Daarnaast is het als zakelijk platform perfect geschikt voor lead generatie. Deze combinatie maakt LinkedIn tot het ideale middel om opdrachtgevers en kandidaten te vinden én te binden. Benieuwd hoe we dat voor jou kunnen doen? 

Luc van Poll
Founder